Lifestyle

Het verhaal achter het merk: Nubikk

Dat ons mooie land sterke merken op het gebied van fashion en lifestyle voortbrengt, dat bewijst het merk Nubikk wel. Dit populaire merk ontwerpt prachtige enkellaarzen en sneakers die het enorm goed doen bij het grote publiek. De kernwoorden die passen bij de designs van het merk, zijn simpel en clean. De schoenen van het merk zijn high-end, maar toch comfortabel en ogen relaxed. Het merk ontwerpt zowel voor dames als voor heren prachtige schoenen. Dit Nederlandse merk laat keer op keer zien dat het goed begrijpt wat de mensen (en hun voeten) willen. 

 

De visie en designs van Nubikk

Het merk stelt zelf dat de ontwerpen gemaakt worden voor jongvolwassen mensen met een drive om hun eigen positie in de wereld te claimen. Het merk stelt verder dat hun kwaliteitsschoenen geschikt zijn voor tal van gelegenheden en activiteiten. Dit is ook zeker terug te zien in de producten die het merk voortbrengt. Het design van de schoenen is verfijnd en verfrissend, maar heeft wel een vleugje urban over zich. Het vindt de perfecte balans tussen chic en casual. 

 

Nubikk schoenen voor heren kunnen goed gedragen worden met zowel een casual spijkerbroek, maar passen ook goed bij een zakelijke look. In dat laatste geval zijn de mooie sneakers goed te combineren met een nette (chino)broek en een sweater met v-hals. Pluspunt: vanuit het werk kun je direct door naar die leuke borrel. Ook in de collectie die Nubikk dames beschikbaar stelt zitten schoenen die geschikt zijn voor uiteenlopende gelegenheden. De enkellaarsjes van het merk passen goed bij zowel broek als jurk of rok en zijn even gauw weer omgeruild voor een stel trend sneakers van het merk. De schoenen en enkellaarzen van het merk zijn zowel beschikbaar in neutrale en basic kleuren, zoals grijs, blauw, wit, bruin en diverse ‘nude tinten. Wat de producten van dit merk opvallend maakt, is de toevoeging van een unieke print, een mooi patroon of andere details die de schoen helemaal af maken. Er zijn echter ook effen items beschikbaar zonder print. 

 

Het ontstaan van Nubikk

Het merk Nubikk ontstond in het jaar 2012 en werd opgericht met het streven naar het ontwerpen en produceren van schoenen die niet alleen comfortabel, maar ook ontzettend stijlvol ogen. Nubikk begon destijds met de enkellaarzen voor dames, waarna de sneakers gelanceerd werden. De sneakers brachten het merk de sterke positie op de markt waar Nubikk naar op zoek was. De naam van het merk Nubikk is gebaseerd op een speciale soort leer, wat nubuck heet. Een opvallend kenmerk van de items van Nubikk, zijn de unieke details die op een zeer verfijnde manier verwerkt worden in de schoenen. Ook de nette afwerking van de items is kenmerkend voor Nubikk. 

 

Laat een antwoord achter